VIDEO PARLOFONIE 

 
     
 
Het gamma gaat van het meest eenvoudige parolofoniesysteem, naar kleuren-videoparlofonie met ingebouwd beeldgeheugen en panoramische 170į-breedhoekcamera, tot zeer complexe digitale microprocessorgestuurde intercomsystemen voor industrie en openbare instellingen.
 
  Wij bieden eenvoudige oplossingen waarbij de klant steeds centraal staat:
  • Parlofoon
  • Video-parlofoon
  • Intercom
  • Mogelijkheid tot bediening via GSM
 
 

Uiteraard geven wij u advies op maat.

 

Luxueuze beveiliging hoeft geen stukken van mensen te kosten

Met de nieuwe JO-serie wordt de breedbeeldschermtrend nu ook voortgezet in de meest courante configuratie voor eengezinswoningen. Dankzij zijn unieke kenmerken en zijn zeer scherpe prijs lijkt dit de nieuwe standaard te worden en zal deze videokit ongetwijfeld een voorname positie innemen in de videofoniewereld.

Scherp design
Een design met oog voor de maximale dikte van 21mm om te verzekeren dat de monitor zo discreet mogelijk in elke leefomgeving past.  

Scherpe beelden
Een nieuwe cameratechnologie specifiek aangepast voor een 7" scherm zodat keer op keer een haarscherp beeld gegarandeerd wordt.    

Scherpe prijs
De laatste nieuwe technologieŽn hoeven niet altijd de duurste te zijn. Deze videofoniekit is daar een bewijs van. Vraag uw installateur meer info en wees verrast door de verhouding prijs kwaliteit.